Konu: Edi Gathegi "New Moon" Hakkında Konuştu C.tesi Nis. 11, 2009 1:22 pm
Twilight'ta Laurent adlı vampiri canlandıran edi 2. film New moon hakkında konuştu.
*Laurent New moon'da denali'de Irina ile tanışıyor ve bu gelecek filmler için büyük bir etki yaratacak.Irina rolü için Sophia Myles çok iyi bir seçim oldu. Bundan daha mutlu olamazdım. Çalışma şeklini beğendim. Onun karakterini bir türlü aklımdan çıkaramıyorum . Irina hem savunmasız hemde açıkgözlü bir karakter. Bu yüzden işi zor ama bunu altından kalkacağıona inanıyorum. Twilight ekibi olarak bir aile olduk. hepbirlikte turlara katılıyoruz. Laurent karakteri yeni filmde tamamne kötü bir karakter olacak. İlk defa gerçek bir vampir olacağım :=))) Filmin yeni patronu Chris Weitz ile henüz tanışmadım ama cath bir barbi bebek gibiydi onu seviyordum ama kendine göre sebepleri var sanırım. Geleceğe bakmalı. Chris çok deneyimli biri eminim New moon çok ço iyi bir film olacak. sabırsızlanıyorum. Fakat filmde en garip olan şey robert'ın bu filmde yardımcı erkek oyuncu gibi görünecek olması :=) Şu anda londrada sanırım onu arayabilirim ama aramayacağım ne diyebilirim ben ucuzcu bir adamım uzun mesafeleri aramak istemiyorum